Style Sampler

Layout Style

Patterns for Boxed Mode

Backgrounds for Boxed Mode

Lomba Macapat

Lomba Macapat

Kota Yogyakarta,www.jogjatv.tv – Kangge ngregengaken pengetan Hari Kartini ngiras kangge nggrengsengaken kunjungan museum, pengelola Museum Beteng Vredeburg nggelar Lomba Macapat. Lomba ingkang dipun gelar dhateng salebeting wewengkon beteng tanggal 27 lan 28 April 2016 dipun estreni dening para pamupu siswa SMA sa DIY ingkang saben kabupaten kota ngintunaken 5 utusanipun.

Para pamupu ugi kedah ngangge busana jawa lan lampah ingkang trapsila dene ingkang sasab lomba badhe nampi bebingah arta pembinaan, tropi sarta piagam penghargaan saking Museum Benteng Vredebrug. (Tim Liputan)

Share this with friends

Comments are closed.

Baca Juga:close