Style Sampler

Layout Style

Patterns for Boxed Mode

Backgrounds for Boxed Mode

News filed in:

"Pawartos Ngayogyakarta"

Home

Pawartos Ngayogyakarta

Sekolah Gajah Wong Mligi Kangge Yoganipun Warga Miskin

Kota Yogyakarta,DIY, www.jogjatv.tv – Sinaosa ing Ngayogyakarta mratah sekolah moderen, nanging Sekolah Gajah Wong gadhah daya tarik mirunggan. Sekolah kasebat dipun bangun dening maneka elemen masyarakat ingkang migatosaken jagat pendidikan, mliginipun lare-lare saking kulawarga miskin ing Kampung Ledhok Timoho, Kelurahan Balerejo, Kecamatan Muja-Muju, Kota Yogyakarta. Sekolah ingkang madeg tanggal 23 Januari 2011 punika, dipun bangun... {...}

Continue Reading →

Page 99 of 99

Baca Juga:close