Style Sampler

Layout Style

Patterns for Boxed Mode

Backgrounds for Boxed Mode

News tagged with:

"pawartos"

Home

pawartos

Kepyakan  TMMD  Sengkuyung Tahap I

Kota Yogyakarta, www.jogjatv.tv – TMMD reguler kaping 96 lan TMMD Sengkuyung Tahap Satu, taun anggaran 2016 wilayah Kodam Empat Diponegoro , dipun telengaken dhateng tlatah Karang Waru, Tegal Rejo Lan Bumijo, Jetis. Lampahng kridha dipun kepyakaken dening Walikota Yogyakarta, Haryadi Suyuti ing lapangan tegalrejo, dinten Selasa (3/5) enjing. Upacara dipun pandegani dening Walikota Yogykarta, Haryadi... {...}

Continue Reading →

NGANGKAT RINGGIT LUMANTAR PAMERAN SENI RUPA

Bantul, DIY www.jogjatv.tv Kangge nepangaken ringgit, minangka kaskaya bangsa Indonesia, Forum Silaturakhim Wedangan Yogyakarta, FSWY, nggelar pameran seni rupa sesirah “Wayang”. Pameran kasebat, kaajab dados kalodhangan kangge ngengetaken wigatinipun memetri ringgit minangka warisan budaya. Ringgit inggih kaskaya budaya bangsa Indonesia, ingkang sampun dipun kukuhaken dening jagad internasional lumantar Unesco minangka warisan budaya Indonesia. Kangge mimbuhi... {...}

Continue Reading →

Baca Juga:close